ERKAN KOLEJİ BİRLEŞİK KRALLIKTA

Erakan koleji birleşik krallık'ta eğitime başlıyor

13 Kasım 2023

ERKAN KOLEJİ BİRLEŞİK KRALLIKTA

Erkan koleji birleşik krallıkta eğitimlerine başlıyor

13 Kasım 2023

Adana Valimiz Sn. Dr. Süleyman ELBAN LGS Türkiye Birincimiz Asya ÖZKAN'ı tebrik etti

Adana Valimiz Sn. Dr. Süleyman ELBAN LGS Türkiye Birincimiz Asya ÖZKAN'ı LGS sınavındaki üstün başarısından ötürü tebrik ederek hediyesini verdi.

10 Temmuz 2023

2023 LGS TÜRKİYE ŞAMPİYONU ERKAN KOLEJİNDEN ASYA ÖZKAN

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı'ndan 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Özel Erkan Koleji 8. Sınıf öğrencisi olan Asya Özkan için tören düzenlendi. BAŞARIYA DOYMUYOR Eğitim alanında yaptığı yatırımlarla şehrin en köklü eğitim kurumları arasında yer alan Özel Erkan Eğitim Kurumları, başarısını Erkan Kolejlerinde sürdürmeye devam ediyor. 4 Haziran'da gerçekleştirilen LGS kapsamında 'Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav' sonuçları açıklandı.

23 Haziran 2023

10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA GÜNÜ

ATATÜRK ÇOCUKLARI ATANIN HUZURUNDA

15 Kasım 2021

Çember Gazetesi Ekim Sayısı

Çember Gazetesi Yeni Sayısı Çıktı. (Türkçe ve İngilizce)

13 Ekim 2021
Erkan Koleji

Her zaman en iyinin peşinde olduk. Birilerinin hayatında iyi bir şeyler yapıp, mutlu etmek ve mutlu olmak için çalıştık. Kurucumuz Hatip HATİPOĞLU‘nun, 1988 yılında Özel Erkan Eğitim Kurumları’nı açması da bu yoldaki ilk adımımız oldu.

FORMU DOLDURUN

BİZ SİZİ ARAYALIM

Formu doldurun, email adresinizi ve telefon numaranızı bırakın, biz sizi arayalım. Çocuklarımızın geleceğine birlikte ışık tutalım.