Erkan Koleji

İLKOKUL 1.SINIF KAYITLARI BAŞLADI

2024-2025

2 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 10:30' da başlayacak olan 1.sınıf öğretmen tanıtım toplantımıza davetlisiniz

BİRLEŞİK KRALLIKTA

ERKAN KOLEJİ

Ücretsiz kitap ve materyaller, eğitim sonunda sertifika, yurt dışı çıkış harç pulu, sağlık sigortası, simkart vize ücreti ve sayısız aktiviteler ile avantajlı eğitim fırsatı
Özel Erkan Koleji, Atatürk ilkelerine bağlı yeni nesil okullarıyla başarı geleneğini devam ettiriyor.
Her zaman en iyinin peşinde olduk. Birilerinin hayatında iyi bir şeyler yapıp, mutlu etmek ve mutlu olmak için çalıştık. Kurucumuz Hatip HATİPOĞLU‘nun, 1988 yılında Özel Erkan Eğitim Kurumları’nı açması da bu yoldaki ilk adımımız oldu.
Velilerimizi ve öğrencilerimizi bekleyen sosyal etkinlikler
Etkinliklerimiz
Şair Ahmet Turgut Tanrıverdi İle Söyleşi
ŞAİR AHMET TURGUT TANRIVERDİ İLE SÖYLEŞİ
Uzman Sosyolog-Eğitimci-Şair Ahmet Turgut Tanrıverdi okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizi şiir yazma sanatı konusunda bilgilendirdi. Kendisine teşekkür ederiz...
Erkan Koleji Kariyer Günleri
ERKAN KOLEJİ KARİYER GÜNLERİ
Erkan Kolejinin degerli ögrencilerine farklı meslek gruplarını işlerinde başarılı insanlar ile anlatmayı hedeflediğimiz "Gelecege Yön Ver"projemiz yine dopdolu bir canlı yayınla ve harika bir konuk ile bizlerle..
Erkanlı Öğrencilerin Kostüm Partisi
ERKANLI ÖĞRENCİLERİN KOSTÜM PARTİSİ
Adana'da kaliteli eğitimin yanı sıra çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle öğrencileri geleceğe hazırlayan Erkan Koleji'nin öğrencileri Kıyafet Balosu'nda buluştular.

Okulumuzdan Haberler

Erkan Koleji Basketbol Takımı Bölge Şampiyonu
ERKAN KOLEJİ BASKETBOL TAKIMI BÖLGE ŞAMPİYONU
Kolejimizin basketbol takımı Kilis ilinde düzenlenen Basketbol Yıldız Erkek Bölge Şampiyonası'nda sırasıyla Ankara Arı Koleji, Antalya İstek Vakfı ve Niğde ODTÜ Koleji'nin takımları ile yapmış olduğu maçları zaferle sonuçlandırarak Bölge Şampiyonu oldu.
Geleneksel 8. Satranç Turnuvamızı Gerçekleştirdik
GELENEKSEL 8. SATRANÇ TURNUVAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK
Adana’da eğitim sektöründeki başarısı her yıl yükselen, öğrencilerimizin eğitiminin yanı sıra sosyal, sportif faaliyetleriyle geleceğe hazırlayan Erkan Koleji’mizin Geleneksel Satranç Turnuvası’nın 8’incisi yapıldı.
Adana Valimiz Sn. Dr. Süleyman ELBAN LGS Türkiye Birincimiz Asya ÖZKAN'ı tebrik etti
ADANA VALİMİZ SN. DR. SÜLEYMAN ELBAN LGS TÜRKİYE BİRİNCİMİZ ASYA ÖZKAN'I TEBRİK ETTİ
Adana Valimiz Sn. Dr. Süleyman ELBAN LGS Türkiye Birincimiz Asya ÖZKAN'ı LGS sınavındaki üstün başarısından ötürü tebrik ederek hediyesini verdi.
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Ders Zili Çaldı
2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS ZİLİ ÇALDI
Coşku içerisinde başlayan ilk gün heyecanının bütün yıl sürmesini temenni ediyoruz. Hepsi birbirinden güzel çocuklarımız için yeni eğitim öğretim yılı dostluk,kardeşlik ve başarı içerisinde geçsin.
10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü
10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, Adana'da Erkan Koleji öğrencileri tarafından da saygı, sevgi ve özlemle anıldı.
500 Tam Puanla Türkiye Birincisi Erkan'dan
500 TAM PUANLA TÜRKİYE BİRİNCİSİ ERKAN'DAN
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı'ndan 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Özel Erkan Koleji 8. Sınıf öğrencisi olan Asya Özkan için tören düzenlendi.
Erkan Koleji
Whatsapp ile bilgi alın
Merhaba, tedavilerimiz ile ilgili sorularınızı cevaplamaktan mutluluk duyacağız.

Erkan Koleji Adana'da hizmet veren özel bir eğitim ve öğretim kurumudur.
İletişim Bilgileri
  • Kargakekeç, Balcalı Hastanesi Arkası, 01010 Sarıçam/Adana, Türkiye